Döda djur

Efter dom senaste rapporterna om massdöd bland djur på olika platser så visste man att det inte skulle dröja länge förrän religiösa flum började prata om undergång. Det rapporteras bland annat om att 8000 duvor föll från skyn, massdöd av fiskar, plus en del annat. Allt har givetvis en naturlig och vetenskaplig förklaring. Och det är bara en slump att det händer så mycket nu. Det händer mycket med klimatet nu som påverkar djurlivet men också så är jorden skadad av människans framfart och man kommer se sånt här mer och mer framöver.

Varför kan inte människor använda skallen när det gäller sånt här. Det var lika illa när LHC startade och en massa religiösa flum började prata om svarta hål och jordens undergång. Man undrar ju vad som pågår i deras skallar och om dom har nån förmåga överhuvudtaget att tänka logiskt och att använda sunt förnuft.

Kommentarer
Postat av: snabbisen

I vårt avlånga land sitter det människor som lider av psykologiska funktionsstörningar, och några av dem är djupt religiösa fanatiker. De finner symbolik i allt de ser och läser och kopplas snabbt ihop med med fantasier (som Bibeln). Dessa männiksor är farliga och kallas för extremister. En dag kommer de att finna en symbol som dom kommer identifiera med "Gud vill att jag ska döda). Och vips så har vi oss en självmordsbombare eller seriemördare.



Urk för religiösa fanatiker, (som har massa reklam på sida bloggar).

2011-01-08 @ 20:32:44
URL: http://snabbisen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0